Politic

10.000 de euro ”bacşiş” pentru Clejani şi Colibaşi

Două comune mari şi late beneficiază astăzi, în judeţul Giurgiu, de cei aproximativ 10.000 de euro, bani de la guvernul Ungureanu. Clejani şi Colibaşi. Vă mai amintiţi? PDL-ul, intrat în vrie în prag de locale, trimite în teritoriu, cu dedicaţie pentru primarii săi, câte 450 de milioane. Lucrurile se precipită în parlament, USL-ul înghite jumătate din PD, Ponta îi ia locul lui Ungureanu. Instantaneu, cele 450 de milioane lei vechi, aproximativ 10.000 de euro, sunt solicitate înapoi de către noul guvern.

Florin Nidelea şi Constantin Stoica, primarii pedelişti de la Clejani şi Colibaşi, devin până-n 10 iunie uselişti cu acte-n regulă şi câştigă alegerile fără nici cea mai vagă emoţie. Astfel că azi li se oferă acest privilegiu. Bacşişul de 10.000 de euro de la Răzvan Ungureanu revine în conturile primăriilor respective. Primul edil de la Clejani, Florin Nidelea, a declarat că şansa comunei sale a fost că la momentul în care noul guvern a solicitat banii înapoi, Primăria Clejani nu consumase nici măcar un leuţ dintre aceştia, iar controlul Curţii de Conturi a demonstrat ulterior acest lucru. Cât priveşte Colibaşiul, vijeliile ce au produs mari pagube solariilor oamenilor din zonă, cei care, se spune, ţin o parte din piaţa legumicolă a Capitalei, ar fi fost hotărâtoare în acest bonus bugetar.

Cum-necum, Nidelea şi Stoica se pot declara mulţumiţi, chiar dacă 10.000 de euro nu reprezintă cine ştie sumă pentru o comunitate.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!