Actualitate Anunțuri

CJ Giurgiu – ședința extraordinară

Reuniți în cadrul ședinței extraordinare de consiliu județean din data de 29 martie 2021, aleșii județeni au adoptat o serie de hotărâri ce vizează derularea unor proiecte în domeniile: social si economic. De asemenea, s-a aprobat repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a fondului constituit la dispoziția Consiliului Județean prin Legea bugetului de stat pe anul 2021 pentru echilibrarea bugetelor locale și estimările pe anii 2022-2024.

În data de 29 martie 2021, ora 11,00,, a avut loc ședința extraordinară a Consiliului Județean Giurgiu. Pe ordinea de zi a ședinței au fost următoarele proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind înființarea Centrului pentru Viață Independentă pentru Persoane Adulte cu Dizabilități – CPVI – Ap.69 prin reorganizarea Locuinței Protejate Ap.69.

2. Proiect de hotărâre privind înființarea Centrului pentru Viață Independentă pentru Persoane Adulte cu Dizabilități – CPVI – Ap.71 prin reorganizarea Locuinței Protejate Ap.71.

3.Proiect de hotărâre privind înființarea Centrului pentru Viață Independentă pentru Persoane Adulte cu Dizabilități – CPVI – Casa Comber prin reorganizarea Locuinței Protejate Casa Comber.

4. Proiect de hotărâre privind înființarea Centrului pentru Viață Independentă pentru Persoane Adulte cu Dizabilități – CPVI – Phare prin reorganizarea Locuinței Protejate Phare.

5. Proiect de hotărâre privind înființarea Centrului pentru Viață Independentă pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Grădinari prin reorganizarea Centrului de Îngrijire și Asistență Grădinari.

6. Proiect de hotărâre privind înființarea Centrului pentru Viață Independentă pentru Persoane Adulte cu Dizabilități – CPVI – Ap.22 prin reorganizarea Locuinței Protejate Ap.22.

7. Proiect de hotărâre privind înființarea Centrului pentru Viață Independentă pentru Persoane Adulte cu Dizabilități – CPVI – Ap.21 prin reorganizarea Locuinței Protejate Ap.21.

8. Proiect de hotărâre privind înființarea Centrului pentru Viață Independentă pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Valea Bujorului prin reorganizarea Centrului de Îngrijire și Asistență Valea Bujorului.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea exploatării şi repartizării masei lemnoase obţinute din tăierea arborilor limitrofi drumurilor judeţene DJ 401 B – zona Comuna Herăşti – Limită Judeţ Călăraşi, DJ 401 – zona Hotarele (pod râu Argeş – sat Herăşti – graniţă comuna Valea Dragului).

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a spațiului în suprafață de 62,12 mp din imobilul situat în municipiul Giurgiu, str. București, nr.10, etaj III.

11. Proiect de hotărâre privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a fondului constituit la dispoziția Consiliului Județean prin Legea bugetului de stat pe anul 2021 pentru echilibrarea bugetelor locale și estimările pe anii 2022-2024.

12. Proiect de hotărâre privind acordarea unui sprijin financiar.

➡️ Proiectele de hotărâre pot fi consultate pe pagina de web a instituției wwwcjgiurgiu.ro. , secțiunea: Ședințe publice.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!