Actualitate La zi Politic Social

CJ Giurgiu: Precizări referitoare la Centrul pentru Persoane Vârstnice Mironești  

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a mers astăzi, împreună cu directorul DGASPC Giurgiu, Gheorghe Paraschiv, la Centrul pentru Persoane Vârstnice Mironești pentru a verifica dacă angajații unității pun în aplicare măsurile dispuse, după ce inspectorii ANPC au decis închiderea unor pavilioane din cadrul Centrului.

Astfel, se lucrează la acest moment la igienizarea bucătăriei și a sălii de mese.

“Când vine vorba de siguranța beneficiarilor din sistem, de la copii până la bătrâni, cu toții oameni loviți de soartă, nu sunt dispus să accept niciun compromis.  În sistemul de asistență socială, pe primul loc este beneficiarul, să fie clar!

De la începutul mandatului am demarat o serie de proiecte care să ridice cât de mult posibil calitatea vieții acestor oameni vulnerabili. Sunt în derulare proiecte de modernizare, reabilitare, eficientizare energetică.

Sunt pași importanți, mai ales după un mandat anterior în care singura măsura a fost angajarea, în neștire, a unui număr foarte mare de angajați.

Nu este ușor, dar le rezolvăm, încet, încet, pe toate. L-am asigurat pe directorul DGASPC că are tot sprijinul din partea Consiliului județean pentru remedierea tuturor problemelor cu care se confruntă sistemul de asistență socială giurgiuvean“, a declarat președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!