Actualitate

8 absolvenți ai școlilor de subofițeri, repartizați la Giurgiu

 După ce au absolvit Școlile Militare de Subofițeri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” din Drăgășani și Petru Rareș” din Fălticeni, 8 tineri giurgiuveni au fost repartizați să își desfășoare activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu. Astăzi, în prima zi de serviciu, sergenții majori și-au cunoscut viitorii colegi și au aflat care vor fi misiunile pe care le vor avea de îndeplinit.
Pe timpul școlii, dar și în stagiile de practică pe care le-au urmat, aceștia au fost pregătiți în domeniile ordine publică, pază și protecție instituțională, fiind îndrumaţi în permanență de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.
Noii subofițeri vor executa misiuni de ordine publică, de pază și intervenție la conductele magistrale de transport produse petroliere la subunitățile din Bolintin Vale și Singureni.
La întâlnirea de astăzi, inspectorul șef, col. Rușanu Daniel, i-a asigurat pe cei mai tineri dintre jandarmi de sprijinul său, i-a felicitat și le-a dorit succes în carieră.
 
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!