Actualitate

Accident la Schitu

Un grav accident rutier s-a produs luni, in jurul orei 15, la Schitu, unde au fost chemati pompierii de la ISU. Patru victime , una prinsa sub o masina de gunoi.

În jurul orelor 15,00, ISU Giurgiu a fost solicitat pentru a interveni la un accident rutier produs în localitatea Schitu, între o autocisternă și o autospecială ce transporta deșeuri.
La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, un echipaj CBRN, descarcerarea ușoară si descarcerarea grea din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu, precum și o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești.


Patru persoane au fost implicate în accident, dintre care una a rămas prinsă sub autospeciala de transport deșeuri si a fost necesara interventia celor de la descarcerare. Ulterior, aceasta fost transportata la spital.

Autocisterna transporta hidroxid de sodiu, iar încarcatura nu a fost afectată, intervenția echipajului CBRN nefiind necesară, au declarat reprezentantii ISU Giurgiu .
Traficul a fost blocat o buna perioada de timp pe ambele sensuri de mers.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!