Actualitate

ACCIDENT RUTIER UȘOR PRODUS PE FONDUL NEADAPTĂRII VITEZEI LA CONDIȚIILE DE DRUM ȘI LIPSEI DE EXPERIENȚĂ ÎN CONDUCERE

O femeie din comuna Hotarele, județul Giurgiu, a fost rănită ușor în urma unui accident rutier, produs de un tânăr de 18 ani, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum și lipsei de experiență în conducere.
Miercuri 22 august a.c., la ora 18.15, un tânăr de 18 ani, din comuna Isvoarele, județul Giurgiu, în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Național 5A, a pierdut controlul autovehiculului, a intrat în derapaj și a acroșat cu partea stânga față a acestuia o femeie de 66 ani, din comuna Hotarele, județul Giurgiu, aflată pe partea carosabilă, pe sensul său de mers, după care a intrat într-un pom și a fost proiectat din nou pe partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat avarierea autoutilitarei implicate în eveniment și rănirea ușoară a femeii, care a fost transportată la o unitate sanitară din municipiul București pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații de specialitate.
Atât conducătorul auto cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative (nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice), ulterior tânărului fiindu-i recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit un dosar penal în care polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!