Actualitate La zi

ACȚIUNI DESFĂȘURATE DE POLIȚIȘTII GIURGIUVENI, LA SFÂRȘIT DE SĂPTĂMÂNĂ!

În ultimele 24 de ore, polițiștii giurgiuveni au intervenit la peste 141 de evenimente si au fost aplicate peste 265 de sancțiuni contravenționale.
Pentru siguranța cetățenilor, polițiștii giurgiuveni au intervenit la peste 141 de evenimente dintre care 119 au fost sesizate prin SNUAU 112. De asemenea, în urma neregulile constatate, polițiștii au aplicat 265 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare depășește 112.215 de lei.
Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii giurgiuveni au desfășurat activități în urma cărora au aplicat 231 de sancțiuni, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, dintre care 90 pentru încălcarea regimului legal de viteză și 134 pentru alte abateri la regimul rutier.
Ca măsura complementară, polițiștii au reținut 27 de permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare auto.
Poliția Giurgiuveană acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității și, totodată, este pregătită să intervină atunci când situația o impune.
A CONDUS UN UTILAJ AGRICOL DEȘI AVEA DREPTUL DE A CONDUCE SUSPENDAT
 Polițiștii cercetează un bărbat, după ce a fost depistat conducând un utilaj agricol pe drumurile publice, având dreptul de a conduce suspendat.
 Duminică, 5 august a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii giurgiuveni au depistat în trafic pe Drumul Județean 507, în comuna Gostinu, județul Giurgiu, un bărbat de 39 ani,   din comuna Oinacu, județul Giurgiu, în timp ce conducea un utilaj agricol, având dreptul de a conduce suspendat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0.08 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având permisul de conducere suspendat.
DEPISTAT CONDUCÂND SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI
 Un bărbat este cercetat de polițiști, după ce a fost depistat conducând un autoturism pe drumurile publice, sub influența băuturilor alcoolice.
Duminică, 5 august a.c., în jurul orei 20.30, polițiștii giurgiuveni au depistat în trafic, pe Drumul Județean 507, în localitatea Gostinu, județul Giurgiu, un bărbat de 64 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,54 alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoana aflata sub influenta băuturilor alcoolice, care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!