Actualitate

Acuzaţii la adresa unor instituţii cu atribuţii de control în judeţul Giurgiu: controale politice şi mită luată de inspectori

Dincolo de prezentarea obişnuitelor rapoarte de activitate ale unor instituţii deconcentrate, şedinţa Colegiului Prefectural de joi a avut şi momente mult mai interesante. Au fost momentele în care prefectul judeţului a luat poziţie în privinţa activităţii acestor instituţii, aducând în prim-plan o serie de acuzaţii grave.

În tot anul 2012, toate instituţiile cu atribuţii de control din judeţ înaintau, săptămânal, către Instituţia Prefectului programările cu controalele ce urmau a fi efectuate în săptămâna ce urma şi rezultatele controalelor efectuate în cea precedentă. De la începutul lui 2013, însă, acest „bun obicei” – cum a fost catalogat de prefectul Lavinia Crişu – a încetat brusc. Acesta a fost motivul pentru care prefectul a adus în discuţie controalele efectuate de diverse instituţii şi, mai ales, reclamaţiile ce au ajuns la Prefectură ca urmare a unor astfel de controale.

Prefectul spune că solicitarea de a se îniaita Prefecturii planul de control nu este un moft ori doar o dorinţă ca instituţia pe care o conduce să ştie neapărat unde şi cum se fac aceste controale.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!