Comentarii

Acuzaţiile Elenei Udrea, relatări la o cafea

udrea

După ce Elena Udrea a declarat vineri seară (30 ianuarie) că directorul interimar SRI, Florian Coldea, i-a cerut lui Dorin Cocoş o jumătate de milion de euro şpagă pentru patronul RTV Sebastian Ghiţă, jurnalistul Cristian Tudor Popescu a opinat că aceste alegaţii nu vor avea nicio urmare. Că nu sunt altceva decât vorbe în vânt, relatări la o cafea.

”Acuzaţiile fostului prezidenţiabil PMP nu sunt acuzaţiile sale, ci relatări de la o cafea, auzite de la diverse persoane. Tocmai de aceea nu vor avea niciun fel de urmări. Mai mult, doamna Udrea nu-şi asumă niciuna dintre aceste afirmaţii. Nici nu înţeleg cum de a depus un denunţ la DNA, de vreme ce, repet, nu îşi asumă nici una dintre aceste afirmaţii, dintre aceste alegaţii. Toate nu sunt altceva decât colportaje. E vorba de ce a auzit de la domnul Cocoş, de la domnul Gheorghe Ştefan, de la domnul Sebastian Ghiţă, precum şi de la domnul Culiţă Tărâţă. Doamna Udrea nu a văzut nimic cu ochii ei, nu a auzit nimic cu urechile ei. E vorba numai de relatări a ceea ce i-au spus diverse persoane, aceste persoane fiind un mort (n.r. Culiţă Tărâţă), fostul ei soţ şi acest domn Ghiţă, care a negat total ceea ce îi pune în seamă doamna Udrea.”

În altă ordine de idei, Cristian Tudor Popescu nu s-a abţinut să nu ridice o retorică firească într-un atare context, respectiv un subiect de siguranţă naţională. ”Cum poţi să deţii o asemenea informaţie atâta vreme şi să o verşi în presă tocmai acum, când ai fost ridicat de DNA? Elena Udrea vrea să pozeze în victimă, ca şi fosta şefă DIICOT Alina Bica.”, a concluzionat Cristian Tudor Popescu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!