Actualitate Comunicate La zi Politic

Adrian Anghelescu și echipa PNL continuă întâlnirile cu cetățenii

În seara zilei de luni, 20 mai, primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu și zeci de membri și simpatizanți PNL au continuat întâlnirile cu cetățenii în zona Sanitas și cartierul Decebal.

Percepția oamenilor este clară, iar schimbările din zonă sunt vizibile, începând cu parcul adiacent Sanitas și parcul de buzunar de la intersecția cu strada Tineretului care se află în lucru, acestea reprezentând doar începutul a ceea ce se va întâmpla în perioada următoarea în acel cartier.

Candidatul PNL, actualul și viitorul primar al municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu le-a povestit oamenilor despre proiectele care sunt în derulare, întregul cartier Decebal fiind inclus într-unul dintre proiectele ce vizează Zonele 1 și 2 ale municipiului și care au primit aprobarea pentru finanțare în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny” .

Adrian Anghelescu a demonstrat că se pot face lucruri durabile și frumoase și cu bani puțini, prin acest lucru demonstrându-și abilitățile de bun gospodar.

Toate cerințele giurgiuvenilor din zona Sanitas sunt în concordanță cu ceea ce și-a propus edilul Adrian Anghelescu, astfel că acestea vor fi puse în aplicare în cel mai scurt timp.

Concluzia serii a fost aceea că giurgiuvenii vor continuitate și stabilitate.

Pe 9 iunie, giurgiuvenii votează echipa PNL.

Pe 9 iunie, giurgiuvenii votează Adrian Anghelescu – pentru continuitate, corectitudine, stabilitate, dezvoltare și transparență

Material comandat de PNL GIurgiu, realizat de SC Romprod SRL, CMF 21240015

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!