Actualitate Politic

Adrian Chiran îşi doreşte un nou mandat

chiranÎn cadrul conferinţei de presă ce a avut loc vineri, 18 septembrie, la sediul organizaţiei judeţene a PNL, Adrian Chiran, actualul preşedinte al Clubului Elevilor Liberali la nivel naţional şi-a anunţat oficial candidatura pentru un nou mandat.

Acesta a declarat că a decis să candideze pentru această funcţie şi datorită faptului că, în acest an în care a fost preşedinte a format noi structuri, dar şi o echipă puternică pe care a reuşit să o aducă la un nivel  înalt şi mai ales să fie recunoscută de către seniorii partidului.

„Împreună cu colegii mei, am implementat foarte multe proiecte educaţionale şi de formare, iar pe viitor vreau  sa avem cât mai multe întâlniri periodice cu reprezentanţii comisiilor de specialitate ale PNL”, a conchis, Adrian Chiran. Acesta îşi doreşte ca în cadrul întâlnirilor cu comisiile de specialitate să se discute mai mult şi să se pună la punct problemele cu care se confruntă tinerii.

Pentru funcţia de preşedinte al CEL la nivel naţional sunt înscrşi doi candidaţi, iar alegerile se vor desfăşura în data de 26 septembrie a.c.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!