Actualitate Informare publică

Pe 24 septembrie, Dezbatere publică între cetăţenii municipiului şi WIROM

Nicolae_barbu_2Cu propunerea  de mediatizare a datei de 24 septembrie, edilul municipiului, Nicolae Barbu a ţinut ca anunţul să ajungă la toţi cetăţeni pentru a participa în  număr cât mai mare la dezbaterea publică, din cadrul Ateneului Nicolae Bălănescu,  unde  vor fi prezenţi reprezentanţi ai Societăţii Wirom, ai Primăriei , dar şi ai firmelor care lucrează la aducţiunea de gaze în diferite zone ale oraşului.

Primarul Barbu spune că acest demers este imperios necesar pentru stimularea ritmului de lucru a celor de la Wirom  în relaţia cu cetăţenii, care aşteaptă foarte mult timp de la solicitarea racordării la gaze până la finalizarea lucrărilor.
Mai mult, este nevoie de punerea de acord între cele două părţi – WIROM şi Primărie – ultima urmând să execute lucrările specifice  abia după ce prima a făcut recepţia lucrării proprii. În acest sens este nevoie de stabilirea unui program de lucru consensul, astfel încât, cele două unităţi să nu se încurce una pe alta în teren.
Primarul Barbu spune că are stabilit pentru anul următor reasfaltarea tuturor străzilor din zona  şoselelor Sloboziei şi Alexandriei, Ghizdarului, Bălănoaei, Obor şi Negru Vodă, însă, la data începerii programului, lucrările de racordare la gaze trebuie să fie încheiate.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!