Economic

Adunarea Generală de Dare de Seamă şi alegeri în rândul celor mai buni contabili giurgiuveni

sigla-ceccar_0Experiţii contabili din Giurgiu s-au reunit, recent, la Adunarea Generală de Dare de Seamă şi Alegeri. Conducerea CECCAR Giurgiu a prezentat bilanţul activităţii pe 2013. În plus, au fost organizate alegeri parţiale pentru Consiliul de Administraţie.
Acţiunea a avut loc joi, 20 februarie, la Centrul Cultural “Ion Vinea”, participând la Adunarea Generală aproximativ 70% dintre membrii CECCAR Giurgiu.
Experţii contabili giurgiuveni şi-au ales, aşadar, membrii Consiliului de Administraţie, după ce unii contabili şi-au încheiat mandatul. De asemenea, la activitatea respectivă, cei de la CECCAR Giurgiu au luat la cunoştiinţă bilanţul activităţii pe 2013 şi au discutat despre problemele cu care se confruntă.
Preşedintele Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi Giurgiu, Mariana Mitrea, a făcut şi câteva referiri la activitatea structurii, de anul trecut. “Apreciem că a fost un an bun pentru noi, mai ales în condiţiile actualei vieţi economice, sociale, financiare. Sperăm că şi anul acesta va fi unul bun. Noi depunem toate eforturile în acest sens, să ne implicăm cât mai mult în viaţa economică a oraşului şi a judeţului. Pe această linie, aş vrea să trag un semnal de alarmă către autorităţile locale şi judeţene să ne sprijine, să ne ajute să ne implicăm cât mai mult”, a subliniat Mariana Mitrea.
În plus, preşedintele CECCAR Giurgiu a spus că, în ultimii ani, a scăzut numărul celor care se alătură CECCAR, din cauza tarifelor practicate, în ciuda numeroaselor avantaje pe care le au contabilii care fac parte din structură. “Avantajul( de a face parte din CECCAR, n.r.) este acela că are posibilitatea unei pregătiri foarte bune, deoarece noi organizăm  foarte multe cursuri cu lectori de la facultăţi de profil, respective ASE. Un al doilea avantaj este că poate să-şi desfăşoare activitatea într-un cadru organizat, noi ne desfăşurăm activitatea pe bază de standarde. Şi, un alt avantaj, se referă la faptul că această profesie îţi dă posibilitatea… supravieţuirii”, a mai spus Mariana Mitrea.
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!