Actualitate Economic La zi Național Politic Social

Pe 6 decembrie, se va alege noul Parlament şi este esenţial ca PNL să deţină o majoritate confortabilă. PNL are un program îndrăzneţ pentru următorii patru ani

PNL a fost singurul partid care a avut curajul și priceperea de a-și asuma răspunderea trecerii României prin cea mai gravă criză din ultimele decenii. Când toți au dat din colț în colț, PNL și-a asumat responsabilitatea guvernării, pentru ca fiecare român să traverseze cu bine această perioadă de încercare. PNL a ales dezvoltarea României în cel mai dificil an din istoria recentă. PNL nu a lăsat România la greu. Nu a avut majoritate în Parlament, știa că va fi greu, dar nu putea lăsa țara în continuare la cheremul PSD!

În 2020, într-un an de mare criză, PNL a reușit:
 a) păstrarea locurilor de muncă și susținerea companiilor românești confruntate cu criza – acum sunt cu 15.000 mai mulți angajați decât la începutul anului.
 b) eliminarea taxelor PSD și creșterea veniturilor la bugetul de stat.
 c) creșterea salariului mediu, cu 7,6% mai mare decât de anul trecut.
 d) creșterea pensiilor cu 14%, cea mai mare creștere din ultimii 20 ani.
 f) creșterea alocațiilor cu 20% în septembrie și cu 3,8% indexarea cu rata inflației.
 g) scăderea inflației, inflația a scăzut în octombrie la 2,2% de la 5,4% sub PSD
 h) s-au atras de trei ori mai multe fonduri europene decât PSD și s-a obținut aprobarea Comisiei Europene pentru finanțarea marilor proiecte: autostrada Sibiu-Pitești, centura ocolitoare a Bacăului, spitalele regionale de la Iași, Craiova, Cluj.
 i) S-au realizat investiții publice record în ultimul deceniu, de 35,4 miliarde lei.

Ne apropiem de momentul politic cel mai important al ultimilor patru ani. Pe 6 decembrie, se va alege noul Parlament şi este esenţial ca PNL să deţină o majoritate confortabilă. De ce? Simplu: PNL are un program îndrăzneţ pentru următorii patru ani.

Va conta fiecare vot, pentru că este important fiecare mandat de senator sau deputat, iar ceea ce se va întâmpla în ziua scrutinului va indica drumul pe care România va merge în următorii patru ani.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!