Actualitate La zi Politic Social

Fiecare vot contează! Pe 6 Decembrie votăm PNL!

Suntem la doar câteva zile distanţă de scrutinul din 6 decembrie, ultimul din seria celor patru examene electorale începute în luna mai anul trecut.

Alegerile de duminică sunt foarte importante, pentru că vom decide nu doar cine va câştiga competiţia, ci încotro se va îndrepta această ţară. Avem nevoie de fiecare vot, pentru a trimite în Parlament o echipă puternică. Pe de o parte, aceşti oameni vor contribui la majoritatea parlamentară care se va face în jurul PNL, dar este esenţial şi pentru Giurgiu să aibă o reprezentare cât mai numeroasă în Senat şi Camera Deputaţilor de la partidul aflat la putere. Parlamentarii liberali ai judeţului vor susţine apoi interesele giurgiuvenilor la Bucureşti.

Pe 6 Decembrie votăm PNL! Votăm echipa PNL Giurgiu! Votăm candidații PNL petru Parlamentul României. La Senat – Toma Petcu, Ionel Muscalu, Florin Valentin Stefan, Nicoleta Turcu; la Camera Deputatilor: Ioan Alexandru Andrei, Maria Gabriela Horga, Alina Meclea, Alexandru George Popescu, Robert Costache si Nicolae Beliță.

(Comandat de PNL Giurgiu, cod mandatar financiar 11200025)

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!