Actualitate

Aflăm de la politie!

ACȚIUNI PE RAZA ORAȘELOR BOLINTIN VALE ȘI MIHĂILEȘTI
 În ziua de 08.07.2017, între orele 06.00-09.00 și 13,00-19,30, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și ai Polițiilor Orașelor Mihăilești și Bolintin Vale, au desfășurat acțiuni pentru prevenirea comerțului ilicit și a păstrării ordinii și siguranței publice pe raza de competență.
Pe timpul acțiunilor au fost legitimate 147 persoane, verificate 132 autovehicule și 2 societăți comerciale, fiind aplicate 41 sancțiuni contravenționale, reținute 2 permise de conducere și întocmit un dosar penal.
Tot pe timpul acțiunilor au fost confiscate 11 telefoane mobile și 2 tablete.
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul I.P.J. Giurgiu, împreună cu inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă și Direcției de Sănătate Publică, au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor în domeniul proprietății intelectuale, protecției forței de muncă și respectării prevederilor privind modul de comercializare al produselor alimentare la societăți comerciale de pe raza orașului Bolintin Vale și a comunei Florești-Stoienești din județul Giurgiu.
În urma controalelor efectuate, la două societăți comerciale au fost constatate nereguli, administratorii fiind sancționați contravențional și au fost confiscate 29 sticle cu alcool.
PERSOANE CERCETATE PENTRU INFRACȚIUNI RUTIERE
La data de 07.07.2017, ora 12.00, polițiștii Biroului Rutier au depistat pe strada Episcopiei din municipiul Giurgiu, un bărbat de 61 ani, din comuna Ariceștii Zeletin, județul Prahova, în timp ce conducea autoturismul radiat temporar din circulație (lipsa RCA) din data de 24.03.2017.
Conducătorul auto este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.
La data de 07.07.2017,  ora 19:18, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 41 ani, din Bucuresti, in timp ce conducea autoturismul pe str. Principala din comuna Hotarele județul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere.
La data de 07.07.2017, ora 15:50, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 32 ani, din comuna Ghimpați, județul Giurgiu, în timp ce conducea mopedul pe Drumul Național 6, în localitatea  Copaciu, județul Giurgiu, fără a poseda permis de conducere.
Polițiștii au deschis dosare penale pentru comiterea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.
În data de 08.07.2017, ora 08.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.4 Ghimpați au depistat un bărbat de 30 ani din Alexandria, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Național 6, în comuna Ghimpați, fiind sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilo-test a indicat valoarea de 1,11 mg/L alcool pur în aerul respirat.
La data de 09.07.2017, în jurul orei 03:05, polițiști din cadrul Biroul Rutier au depistat un bărbat de 32 de ani, din municipiul Giurgiu in timp ce conducea autovehiculul pe sos. Portului, din municipiul Giurgiu aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
În data de 08.07.2017, în jurul orei 21:15, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 28 ani, din comuna Băneasa, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Județean 507, în afara localității Gostinu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilo-test a indicat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducătorilor auto li s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei si sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
La data de 08.07.2017, în jurul orei 20:30, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat de 36 ani, din comuna Oinacu, județul Giurgiu, în timp ce conducea mopedul neînmatriculat pe Drumul Județean 507, în afara localității Oinacu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și sub influența băuturilor alcoolice, aparatul etilo-test a indicat valoarea de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorului auto i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei si este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care nu posedă permis de conducere și  conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
La data de 08.07.2017, în jurul orei 19:00, polițiști Biroului Rutier,  au depistat un tânăr de 27 de ani, din municipiul Giurgiu, in timp ce conducea autovehiculul pe Bd. Bucuresti, din municipiul Giurgiu, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.
Conducătorul autoturismului a fost transportat la Spitalul Judetean Giurgiu unde i s-au recoltat biologice pentru stabilirea prezenței in organism a substanțelor psihoactive.
Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul  sub influența substanțelor psihoactive.
ACCIDENT RUTIER PRODUS PE FONDUL NEADAPTĂRII VITEZEI
La data de 07.07.2017, ora 19.50, pe Drumul Județean 412 C, la intrarea in localitatea Goleasca, pe sensul de mers către Mârșa, județul Giurgiu, un tânăr de 22 ani, din comuna Bucșani, județul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în coliziune cu un cap de pod.
Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto care a fost transportat la un spital din Bucuresti.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager rezultatul fiind negativ.
Polițiștii Formațiunii Rutiere Bolintin Vale au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!