Actualitate

Alegerile anticipate, o idee agreată și necesară, dar imposibil de aplicat!

stefan pnlÎncepând prin a-și prezenta public regretele profunde față de drama tinerilor, victime ale dezastrului de la COLECTIV, copreședintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ștefan  este de părere că, acest ultim incident, a constituit exact picătura ce a umplut paharul răbdării românilor, prea încercați și obidiți de nepăsarea și sfidarea Puterii.

Abordând vehiculata idee a anticipatelor, vorbitorul a precizat faptul că, aceasta a fost luată în calcul de către liberali chiar miercuri dimineață, în cadrul ședinței Colegiului de unificare a PNL, pentru ca, mai apoi, să fie promovată şi de societatea civilă. Precizând că anticipatele ar reprezenta cea mai bună soluție, Gheorghe Ștefan recunoaște însă  și faptul că, în acest contexzt este, practic, imposibil  de implementat, legislația în vigoare nepermițând ținerea alegerilor locale și generale, în aceeași zi.

Dacă în ce priveşte  demisia lui Ponta, Gheorghe Ștefan a declarat că era de aşteptat, vorbitorul a  rămas, însă, dezamăgit după ce, la prima ședință a noului guvern, acelașiGABRIEL OPREA, a apărut alături de premierul interimar Câmpeanu. Din acest motiv, Gheorghe Ştefan reaminteşte  faptul că, mai înainte de demisia lui Ponta, STRADA a cerut JOS OPREA. Astfel, prezența  lui Oprea pare să fi deranjat pe toată lumea, iar faptul că acesta nu conștientizează acest luuru este extrem de grav. Mai mult, sondajul de ultimă oră, privind opțiunile electoratul, situază , undeva, la limita de jos UNPR-ul, cu doar 1,1%.

Deranjat de postările grijulii pentru lucrările care se fac în Giurgiu, vorbitorul susține faptul că , acei reprezentanți oficiali sunt , de fapt, interesați de propriile afaceri și modul cum le funcționează utilajele pe șantiere. Astfel, unii consilieri și primari, care aveau înainte afaceri aflate în faliment, au acum, după niște ani de mandat, afaceri înfloritoare. De asemenea, Gheorghe Ștefan se delimitează clar  și de eventuali colegi liberali, care nu ar face o opoziție constructivă.

Referitor la sondajul intern pentru desemnarea candidatului PNL la Primăria Giurgiu, subiect ridicat de unul dintre jurnaliști, copreședintele organizației județene a liberalilor giurgiuveni a precizat că, procesul se află, încă,  în desfășurare, iar cel mai târziu, vinerea viitoare, acesta va fi finalizat, urmând ca după alte câteva zile de procesare a datelor,  să fie prezentat public.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!