Actualitate

Florian Nicolae , cu sufletul alături de victimele de la Clubul COLECTIV

florian nicolaeCunoscut pentru empatia de care a dat dovadă față de mai multe cazuri sociale, liberalul Nicolae Florian nu a putut rămâne departe de suferința tinerilor, care au pierit sau au ajuns în stare gravă la  mai multe spitalele, în urma tragediei din COLECTIV.

Astfel, prezent la conferința de presă a PNL Giurgiu, acesta a abordat, cu prioritate, acest caz exemplificând faptul că, tristețea și revolta  acumulate, cheamă la solidaritate atît societatea civilă cât și întreaga clasă politică.

Așadar, exprimându-și compasiunea în solidar cu toți colegii liberali și întregul PNL, Florian Nicolae precizează că scânteia revoltei cu privire la lipsa de responsabilitate a  fost suficientă pentru ca românii să strângă rândurile spre unitate și să lupte cu toate forțele împotriva nepăsării și a abuzului de putere, împotriva suficienței și aroganței, dar și a lipsei de respect față de cetățeni.

Fiind solicitate de vocea străzii, măsura alegerilor anticipate este supusă analizei și de către PNL, președintele Klaus Iohanis dorind adoptarea unui soluții de consens în ceea ce privește  desemnarea noului premier, o soluție care să fie cea mai potrivită, dar mai ales dorită de toți românii.

Abordând și probleme de interes local, deputatul Nicolae Florian  face trimitere la lipsa de preocupare a edilului de Giurgiu pentru asigurarea susținerii serviciului de energie termică destinat încălzirii locuințelor.

În opinia sa, vorbitorul considera că era mult mai necesar ca primarul Barbu să se ocupe mai întâi de problemele cetățenilor  aflați în dificultate  și care nu-și pot achita cheltuielile pentru încălzire, decât să cheltuiască, în mod nejudicios, banii pe plantarea tufănicilor din sensurile giratorii. Mai mult, acesta susține că, măsura contractării împrumutului la această valoare nu ar fi justificată, iar  un manager priceput ar fi găsit alte soluții pentru rezolvarea  problemei, care să nu ne îndatoreze pentru atâția ani.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

1 comentariu

Alexandru 7 noiembrie 2015 at 0:11

Un adevărat Giurgiuvean domnul Deputat Floricel.
Cine din clanul PNL/psd mai face ceva pentru Giurgiu?
ABURELĂ spune vocea străzii.

Răspunde

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!