Sport

Alegeţi-vă finala: Real Madrid – Bayern Munchen, Atletico Madrid – Chelsea Londra; Benfica Lisabona – Juventus Torino, FC Sevilla – Valencia CF

fotbalCiro Ferrara şi Luis Figo sunt cei doi foşti mari fotbalişti care au oficiat vineri, 11 aprilie, la Nyon, tragerea la sorţi a semifinalelor cupelor europene – sezonul 2013-2014.
Aşadar, Ferrara a împărţit ţintarul din Europa League, iar Figo pe cel din Champions. Ce a ieşit?
În a doua competiţie valorică, Juventus Torino evoluează în tur pe Da Luz, cu finalista de anul trecut a competiţiei, Benfica Lisabona, iar de cealaltă parte, conaţionalii iberici Sevilla şi Valencia se bat  pentru ultimul act. Apropo, acesta (ultimul act) se va disputa miercuri, 14 mai, la Torino.
În Champions League, de ce i-a fost frică nu a scăpat; Diego Simeone vroia pe oricine, numai pe Chelsea nu, ştiindu-se că Thibaut Courtois este împrumutat de Chelsea la Atletico şi nu ar avea voie, prin contract, să evolueze împotriva clubului mamă.
Goal-keeper-ul belgian, la 22 de ani, are un fizic perfect pentru un portar, 1,98 cm şi 83 de kg, şi se prezintă într-o formă ieşită din comun, succesele lui Atletico datorându-i-se şi lui, nu numai lui Diego Costa, Koke, Turan sau Gabi.
Finalmente, vom avea o reeditare a semifinalei din 2012, Real Madrid – Bayern Munchen. Cu menţiunea însă că acum, nu Realul pleacă favorită. Mai mult decât atât, veşti sumbre din partea medicului îi certifică lui Ancelotti imposibilitatea folosirii lui Cristiano în meciul tur. Or, tocmai pe Bernabeu era de exploatat apetitul ofensiv al portughezului. Concluzia? În cel mai plauzibil scenariu, în returul de pe Stamford Bridge şi Allianz Arena, spectatorii gazdă vor sărbători la finalul meciurilor.
Finala UEFA Champions League 2013-2014 se dispută la Lisabona, sâmbătă, 24 mai.
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!