Politic

Aleşii PDL au lipsit la votarea bugetului propriu al Consiliului Judeţean

Şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean de luni, 13 februarie, programată pentru orele 14.00, a început cu un sfert de oră întârziere, tocmai pentru a da posibilitatea tuturor aleşilor de a participa la lucrări. Mai cu seamă că pe ordinea de zi se aflau proiecte importante, îndeosebi aprobarea bugetului propriu al administraţiei judeţene, care a parcurs astfel toate etapele legale, de la afişare şi până la publicarea în media locală. Timp de o lună, orice persoană interesată putea aduce completări.

Din păcate, consilierii PDL, cu excepţia domnului Ion Vasilache, nu au participat la dezbateri. Dacă pentru acele persoane ce locuiesc în judeţ ar exista circumstanţe atenuante dată fiind evoluţia vremii, nu acelaşi lucru se poate spune despre aceia care locuiesc în municipiu – trei la număr – şi care ar fi putut să fie prezenţi.

Tocmai această stare de fapt l-a determinat pe preşedintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, să concluzioneze că se confirmă faptul că aleşii PDL au primit ordin de la partid să nu participe la şedinţa unde s-a adoptat bugetul propriu al acestei instituţii. Disciplinaţi cum îi cunoaştem pe consilierii PDL, ei au pus, şi de această dată, interesele de partid mai presus de cele ale judeţului. De altfel, au tot existat zvonuri cum că democrat-liberalii vor boicota votarea bugetului.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!