Actualitate Comunicate

„Alexander T Lupul și cele trei purcelușe”


Teatrul Tudor Vianu prezintă spectacolul „Alexander T Lupul și cele trei purcelușe” , în regia Anei-Maria Fasolă.
Spectacolul oferă o nouă perspectivă asupra clasicei povești a celor trei purceluși scrisă de James Orchard Halliwell-Phillipps. Textului îi aparține Anei-Maria Fasolă și spune povestea purcelușelor Nif-Nif, Nuf-Nuf și Naf-Naf care își construiesc câte o căsuță pentru a locui la iarnă. Din păcate, Lupul cel rău și fioros distruge căsuțele primelor două purcelușe. Dar oare chiar așa să fie? Aceasta să fie adevarata față a poveștii? Poate Lupul are varianta sa…
„Este mai mult decât un spectacol pentru copii, e un spectacol despre valori umane și morale pe care sper să le deprindă publicul mic și mare!
Este clasica poveste a celor trei purcelușe, pe care toată lumea o cunoaște, dar prezentată dintr-o altă perspectivă. Pentru că nimeni nu a mai avut timp sau nu a fost interesat să vadă și mai departe, cunoaștem doar o latură a poveștii, însă dacă o întoarcem pe mai multe părți, s-ar putea să descoperim mai multe lucruri, unele la care probabil nici nu ne-am fi așteptat.
Eu îi Invit pe cei mici și pe cei mari să afle împreună povestea Lupului din clasica narațiune a cei trei purceluși, să ne bucurăm, să cântăm și poate să plecăm acasă cu o altă perspectivă asupra unor lucruri, cu mai multă înțelegere și răbdare pentru cei din jur!” – a declarat Ana-Maria Fasolă, regizoarea spectacolului.
“Îmi privesc colegii cu admirație văzând câte pot și câtă determinare au. Acest spectacol este gândit, simțit, scris de o actriță și jucat de actorii trupei noastre. Muzica este a noastră și ea și întregește perfect acest spectacol. Invit la teatru copiii și părinții deopotrivă pentru a fi martorii rezultatului final! O poveste pe care (ca multe altele de altfel) credem că o știm, dar mintea iscusită a Anei-Maria Fasolă ne demonstrează că doar dacă îți dorești cu adevărat să afli vei putea spune că știi.” – Oana-Maria Dragne, manager Teatrul Tudor Vianu

Alexander T Lupul
și cele 3 purcelușe
Adaptare scrisă de Ana-Maria Fasolă după povestea lui James Orchard Halliwell-Phillipps.
Regia: Ana-Maria Fasolă
Scenografie: Mădălina Mihai
Distribuție: Irina Sibef, Diana Iorgu, Irina Tocănel, Vlad Bînzoiu, Bogdan Ujeniuc .
Muzică: Oana Dragne și Șerban Chițu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!