Actualitate

Alina Gorghiu: PSD-ului îi e frică de votul din 11 decembrie!

 alina-gorghiuPe pagina de socializare, Alina Gorghiu, preşedintele PNL a concluzionat că PSD-ului  îi e frică de votul din 11 decembrie, subliniind câteva dintre temele care ar trebui să fie aduse în discuţie de Liviu Dragnea, pentru ca acesta să spună clar şi răspicat de ce vin cu aceleaşi minciuni în faţa alegătorilor.
„Agresivitatea discursului de campanie al PSD arată un singur lucru: frica de votul din 11 decembrie. Șeful PSD, Liviu Dragnea, l-a scos în față deliberat pe Victor Ponta pentru a otrăvi atmosfera de campanie și a îndepărta oamenii de urne. Dar adevărul trebuie cunoscut. Dle Dragnea, iată câteva date pe care să le scrieți la flipchart:
– Niciunul dintre cele 200 de proiecte depuse de guvernarea PSD nu a fost eligibil pentru finanțarea prin Planul Juncker pentru investiții. Din incompetență, lipsă de expertiză, superficialitate – spuneți-i cum vreți.
– Milionul de locuri de muncă din programul de guvernare PSD a rămas o glumă proastă.
– An de an, guvernarea PSD a tăiat investițiile publice în mod iresponsabil, în timp ce România ducea lipsă de autostrăzi, de spitale, de școli bine utilate, de modernizarea satelor, de locuri de muncă.
– Guvernarea PSD a împovărat și mai mult contribuabilii din România, cu 40 de taxe nou introduse și majorate.
– Prestația guvernării PSD în privința infrastructurii de transport a fost jalnică. Ponta nu a fost capabil sa construiască nici măcar un km de autostradă printr-un proiect propriu. La finalul guvernării, bilanțul a ieșit pe minus: PSD a dărâmat mai mulți kilometri de autostradă decât a construit, pentru că tronsonul Sibiu-Orăștie s-a construit prost și s-a surpat.
– În timpul guvernării PSD, sărăcia a crescut de la un an la altul. În perioada 2012-2015, rata sărăciei s-a ridicat, de la 22,9%, la 25,4%. Numărul românilor săraci a crescut cu aproape 450.000!
– Jaful din banii publici a fost regulă și persistă în fiefurile pesediste: la Târgu Jiu, sub ochii lui Ponta, primarul a cumpărat un brad de Crăciun de 100.000 euro, pe banii contribuabililor.
Nepăsarea și cultivarea deliberată a sărăciei au venit la pachet cu disprețul tipic pesedist față de cetățeni: blocarea votului în diaspora, corupție generalizată în administrațiile pesediste, promovarea oamenilor compromiși în funcții publice. PSD crede că cine țipă mai tare și aruncă cele mai multe grosolănii, își impune punctul de vedere. Eu cred că minciuna și tupeul nu pot acoperi dezastrul pe care PSD l-a lăsat în urmă. Și nici nu pot întoarce România în timp”.
Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!