Social

Ameninţată cu amendă de Poliţia Locală, ajutată de tinerii liberali giurgiuveni

deszapezireNu contează că sunt bătrâni şi că nu are cine să îi ajute, amenzile sunt amenzi pentru toată lumea. O femeie, în vârstă de 84 de ani, din municipiu, a primit un avertisment de la Poliţia Locală că va fi sancţionată dacă nu-şi va curăţa zăpada, iar în ajutorul ei au sărit tinerii liberali din municipiul Giurgiu.
După ce, săptămâna trecută, au participat la o acţiune similară, deszăpezind zona în care se află o casă de tip familial, dar au participat la degajarea zăpezii şi în alte locuri din oraş, tinerii liberali au primit joi, 30 ianuarie, un apel de la o bătrână din municipiu. Înarmaţi cu lopeţi, băieţii au trecut la treabă.
„Doamna a fost avertizată de cei de la Poliţia Locală că va fi amendată dacă nu îşi va curăţa de zăpadă trotuarul din faţa curţii. Am răspuns imediat apelului şi am deszăpezit inclusiv curtea doamnei. Săptămâna trecută, tinerii liberali giurgiuveni au dat o mână de ajutor şi în zona unei case de copii, iar astăzi(joi, 30 ianuarie, n.r.) am mai acţionat şi în Cartierul Tineretului”, ne-a declarat preşedintele organizaţiei municipale a TNL Giurgiu, Emil Epure.
El a subliniat că oricine are nevoie de ajutorul tinerilor liberali giurgiuveni, în ceea ce priveşte curăţarea de zăpadă a trotuarelor pot apela cu încredere la ei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!