Actualitate Anunțuri Comunicate Social

Apa Service Giurgiu continuă Programul educațional “DESPRE APĂ, în ȘCOLI”

Apa Service Giurgiu continuă Programul educațional DESPRE APĂ, în ȘCOLI”

Programul “DESPRE APĂ, în ȘCOLI”, demarat de Apa Service Giurgiu în anul școlar 2021, și-a propus și a reușit să realizeze o serie de întâlniri interactive cu elevii din ciclul gimazial, având ca scop prezentarea activității operatorului regional Apa Service SA, evidențierea importanței apei, a rolului acesteia în alimentația zilnică și a modalităților de economisire a apei.

De asemenea, în cadrul acțiunilor derulate în școlile din Municipiul Giurgiu, reprezentanții Compartimentului Relații Publice din cadrul APA SERVICE au prezentat, prin intermediul unei proiecții Power Point, amănunte despre principalele activități ale companiei de apă și canal din județul Giurgiu.

Programul continuă și în anul școlar 2023-2024, fiind orientat, de această dată, spre prezentarea  sistemului de canalizare a rețelelor de apă și spre evidențierea importanței folosirii corecte a canalizării. “Toaleta nu este coș de gunoi!“ este sloganul campaniei principale, care se va adresa atât elevilor de gimnaziu cât și celor din licee.

https://www.facebook.com/apagiurgiuoficial/videos/1725585624618368?locale=ro_RO

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!