Actualitate Anunțuri

Apa Service Giurgiu- sponsor pentru micii tenismani participanţi la “Cupa My Whises”


66 de sportivi cu vârsta între 4 si 12 ani au participat sâmbătă şi duminică la un antrenant concurs de tenis de câmp – “Cupa My Whises”. Apa Service SA Giurgiu a venit în sprijinul organizatorilor ca sponsor şi a pus la dispoziţia sportivilor un stand cu fructe, sucuri naturale şi apă plată, pe toată durata competiţiei.
Concursul s-a bucurat de o largă paticipare, pe lângă tenismanii locali participând şi sportivi din Bucureşti şi din judeţele Argeş, Teleorman, Galaţi, Ilfov şi Constanţa, modul de organizare a cupei fiind apreciat de către participanţi dar şi de către oficialii Federaţiei Române de Tenis.
Amintim că Primăria și Consiliul Județean Giurgiu- organizatorii competiţiei, au semnat un acord de parteneriat cu Asociația My Wishes, Fundația ProamEvents, Asociația Happy Camps, și S.C. Open Box Consulting S.R.L. prin tenisshop.ro, pentru promovarea tenisului de câmp în rândul tinerilor, dar și pentru organizarea de activități educative, competiții sportive și campanii de informare, având ca obiectiv promovarea unei educații sănătoase prin sport.
O nouă competiţie de acest fel este planificată la Giurgiu pentru luna octombrie, sub egida aceloraşi organizatori, Apa Service venind, ca de obicei, în sprijinul organizatorilor şi al sportivilor.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!