Actualitate

APA SERVICE organizează concursul “Apa, izvorul vieţii!”

“Apa Service” Giurgiu invită elevii şcolilor gimnaziale din municipiu să participe la un nou concurs de desene tematice, adresat celor din clasele 1-4. Concursul este organizat pentru a marca ziua de 1 iunie 2020, în contextul sprijinirii continuităţii procesului educativ al copiilor de acasă.

REGULAMENTUL CONCURSULUI
Participanţii vor trebui să trimită, până la data de 25 mai, pe e-mail-ul societăţii noastre: apagiurgiu@yahoo.com fotografia unui desen efectuat cu creioane colorate, pe coală de desen format A3.
Tema desenului este “Apa, izvorul vieţii!”. Fiecare elev poate participa cu o singură lucrare, semnată în colţul din dreapta, jos, cu numele şi prenumele autorului precum şi clasa şi şcoala la care învaţă. E-mail-ul adresat societăţii noastre va avea, la Subiect, specificaţia ”Pentru concursul de desen- Apa, izvorul vieţii!” şi mai trebuie să cuprindă numele şi prenumele autorului precum şi un număr de telefon de contact.
Juriul concursului va puncta creativitate, originalitatea precum şi calitate artistică a lucrărilor, iar cele mai valoroase 3 desene vor fi premiate cu echipamente educative IT, constând în tablete.
Primele 20 de lucrări, în ordine valorică, vor fi solicitate, în original, de către organizatorii concursului în vederea amenajării, la sediul societăţii, a unei expoziţii. Desenele vor fi făcute public pe site-ul societăţii şi promovate pe pagina de Facebook “Apa Service SA Giurgiu”. Lucrarea cu cele mai multe like-uri va primi diploma de popularitate.
Cu acest prilej “Apa Service” Giurgiu va premia şi cele mai active 3 şcoli gimnaziale, pentru sprijinul acordat organizatorilor în vederea promovării concursului şi pentru efortul de educare a elevilor în direcţia protejării apei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!