Social

Aproape 200 de şoferi giurgiuveni, amendaţi în trafic, weekendul trecut

Aproape 200 de amenzi în valoare de peste 400 de milioane de lei vechi, 10 permise de conducere reţinute şi tot atâtea certificate de înmatriculare. Acesta este, pe scurt, bilanţul unei acţiuni de amploare derulate pe străzile din municipiul Giurgiu, la sfârşitul acestei săptămâni de Poliţia Rutieră, alături de jandarmi şi poliţişti locali.
Acţiunile preventiv-reactive au fost organizate, în sistem integrat, în perioada 1-3 august, între orele 18.00 şi 24.00. Potrivit unui comunicat al IJP, au participat instituţiile cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei naţionale, respectiv: 67 poliţişti, 20 jandarmi şi 10 poliţişti locali. Au fost oprite în primul rând autoturismele şi vehiculele pe două roţi care au suferit modificări neautorizate. Nu au scăpat nici bicicliştii, mai cu seamă cei care transportau şi o a doua persoană.
Revenind la acţiunea în sine, în cele trei zile de control în trafic, au fost constatate 2 infracţiuni la regimul circulaţiei şi au fost aplicate 198 de amenzi, în valoare de aproape 42.000 de lei. În plus, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere,10 certificate de înmatriculare şi 6 plăcuţe cu număr de înmatriculare, pentru echipament de evacuare a gazelor neomologat.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!