Actualitate

"Ascultați vocea oamenilor și abrogați ordonanța!"

Liberalii giurgiuveni au criticat tactica adoptată de PSD şi Guvernul Grindeanu de a da ordonanţe de modificare a Codului penal noaptea, ca hoţii şi susţin că abrogarea ordonanțelor trebuie făcută urgent, motivând că furtul nu poate fi legalizat! Mai mult, spun aceştia, modificările aduse nu privesc pe majoritatea românilor ci rspltesc într-un fel clientela de partid. În plus, liberalii spus  că amploarea acestor proteste arată aspirațiile cetățenilor români din țară și străinătate către aplicarea legii, respect pentru cetățeni, guvernare pentru cei multi, şi nu pentru protejații politici.
„PSD ar trebui să fie mi preocupat de realizarea promisiunilor din campania electorală şi nu de clientela de partid. Nu sunt de acord, şi v dau un exemplu cu dezincriminarea abuzului în serviciu. Ce facem, legalizm hoţia? Şi de ce atâta grabă?” sublinia preşedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Ştefan, recent.
Şi consilierul judeţean Florian Velicu a criticat ordonana dată la ceas de seară, fiindcă prin aceasta „riscăm să ajungem o problemă nu doar pentru Europa, ci şi pentru întteaga lume. Vedeţi reacţiile ambasadelor şi a celor din afara ţării”.
„Amploarea protestelor arată că românii nu mai vor să fie minţiţi şi, mai mult, că le pasă de viitor. Au fost în stradă suntem de mii, puteau fi mai mulţi. Asta ar trebui să dea de gândit celor de la PSD. Gândiţi-vă vă dacă ar fi o petiţie on-line pe această temă, numărul susţinătorilor ar fi, cu siguranţă, mai mare decât numărul votanţilor PSD de la parlamentare!”, a spus liberalul Adrian Anghelescu.
În concluzie, mesajul Partidului Național Liberal este următorul: ascultați vocea oamenilor și abrogați ordonanța.
M.M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!