La zi

Asfalt între Călugăreni şi Singureni

Continuă una dintre cele mai importante investiţii de infrastructură rutieră din judeţul nostru. Lucrările de reabilitare şi modernizare a drumului ce leagă Hotarele de Clejani sunt realizate cu fonduri obţinute de fosta conducere a Consiliului Judeţean, printr-un proiect depus pe Programul Operaţional Regional. În prezent, se lucrează în apropiere de Crânguri, comuna Singureni.

Accelerarea dezvoltării economice a 14 comune din judeţul Giurgiu, prin îmbunătăţirea infrastructurii rutiere de transport. Acesta este obiectivul principal al proiectului european privind Drumul Judeţean 411, câştigat şi implementat în timpul mandatului lui Dumitru Beianu. Calea de acces porneşte de la limita cu judeţul Călăraşi şi trece prin următoarele localităţi: Hotarele, Isvoarele, Teiuşu, Mironeşti, Comana, Budeni, Brăniştari, Călugăreni, Crânguri, Singureni, Iepureşti, Bulbucata, Podu Doamnei, Clejani.

Este vorba despre lucrări de modernizare pe circa 46 de kilometri de drum, dar proiectul prevede investiţii şi la trei poduri peste Neajlov.

În prezent, se acţionează aşadar între Singureni şi Crânguri. A fost deja turnat asfalt pe un sens de mers, pe circa un kilometru, urmând să fie finalizată şi cealaltă parte a drumului, în scurt timp.

Până acum, în lunile anterioare, au fost reabilitate şi modernizate mai multe tronsoane ale DJ 411, în zone precum Clejani, Brăniştari- Călugăreni şi Hotarele. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional, având o valoare de peste 100 de milioane de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!