Actualitate Anunțuri

Asfalt și piatră spartă, în canalizări, rămase după lucrările de modernizare a unor străzi din Giurgiu

Recent, linia Videle și str. Cărămidarii Noi din municipiul Giurgiu au fost modernizate. În urma constructorilor, societatea Apa Service a fost nevoită să intervină pentru a  curăţa sistemul de canalizare, constatându-se că unele cămine sunt pline cu materiale de construcţii, deşi constructorul avea obligația să curețe căminele de resturile rezultate după încheierea lucrărilor.

Obligație nerespectată, motiv pentru care, Apa Service Giurgiu a intervenit zilele acestea pentru a desfunda şi curăţa aceste canalizări,  intervenție în timpul căreia au fost descoperite cantități mari de asfalt, piatră spartă, nisip și alte materiale similare care pun în pericol buna funcționare a sistemului de canalizare.

Apa Service Giurgiu atrage atenția societăților care efectuează lucrări de modernizare a străzilor din Giurgiu, să își ducă la îndeplinire obligația de a curăța căminele, pentru a nu exista riscul blocării acestora. Intervenţiile de decolmatare şi curăţire a căminelor se fac adesea cu utilaje speciale, închiriate pentru sume mari, costuri care ar putea fi evitate şi banii economisiţi îndreptaţi spre investiţii.

Apa Service SA Giurgiu

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!