Actualitate Anunțuri

Gheorghe Paraschiv, director la DGASPC Giurgiu

Fostul comisar șef al Poliției Transporturi Giurgiu si, totodata, sef al serviciului Judetean Anticorupție, Gheorghe Paraschiv, a fost numit pentru sase luni de zile director la DGASPC Giurgiu.

Acesta a fost detașat din cadrul Ministerului Economiei (unde lucreaza de cativa ani buni) la DGASPC Giurgiu, pe funcția de consilier superior.

Gheorghe Paraschiv isi doreste sa aiba o buna conlucrare cu colegii din  DGASPC. “Ce caut eu la fiecare dintre colaboratori e ceva la fel de valoros, poate și mai valoros, și anume relații profesionale de încredere bazate pe libertate, demnitate și respect reciproc. Suntem o echipă și ne bazăm pe încredere si colaborare. Doar impreuna putem sa oferim servicii de calitate beneficiarilor. Mesajul meu este ca suntem aproape de copii, de familii, de cetatenii in nevoi si incercam cu spriijinul Consiliului Judetean Giurgiu sa rezolvam cat mai multe dintre problemele existente si viitoare. Consider ca printr-o comunicare si o colaborare apropiata putem reusi impreuna”, a declarat Gheorghe Paraschiv.

Ținând cont de profesionalismul său, nu putem decat sa ne exprimam convingerea ca experienta sa in coordonarea unor colective, precum  cele de la Poliția Transporturi Giurgiu sau de la Serviciul Judetean Anticorupție, isi va arata roadele si la DGASPC Giurgiu, o institutie esentiala,  daca ne gandim la specificul acesteia.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!