Social

Asociaţia „Eden Green” a declanşat o campanie umanitară pentru o femeie din comuna Malu

Asociaţia „Eden Green” derulează în această perioadă o campanie de ajutorare a unei tinere din comuna Malu, care suferă de o boală gravă, ce i-a provocat obezitate şi alte complicaţii severe. Claudia Miţoi, în vârstă de 38 de ani, a ajuns să cântărească, în urma bolii de care suferă, peste 200 de kilograme şi are nevoie de o intervenţie chirurgicală destul de dificilă, dar în orice caz costisitoare. Familia sa a contactat o clinică specializată unde poate fi efectuată operaţia, dar nu are suficienţi bani pentru a şi-o permite, fiind vorba de peste 6000 de euro. Această sumă este necesară atât pentru investigaţiile preliminare, cât şi pentru intervenţia propriu zisă şi procedurile ulterioare.

Situaţia Claudiei Miţoi este, aşadar, foarte grea, mai ales că trebuie să aibă grijă şi de cei doi copii, un băiat, elev la liceu, şi o fetiţă care va merge la şcoală toamna viitoare. Familia se întreţinută doar prin salariul soţului, de circa 800 de lei. De aceea, Asociaţia „Eden Green” a decis să sară în ajutorul acestei femei, încercând să strângă suma care i-ar putea reda o viaţă normală. „Am început cu o campanie din casă în casă, rugându-i pe oameni să doneze fiecare cât îşi poate permite, fiindcă vrem să o ajutăm pe Claudia Miţoi să îşi poată creşte şi îngriji copiii. Facem apel şi la alţi oameni de bine care doresc să o sprijine alăturându-se campaniei noastre”, spunea Eugen Şoavă, preşedintele Asociaţiei „Eden Green”.

Cei care doresc să contribuie la ajutorarea Claudiei Miţoi pot face donaţii în contul RO58BRDE190SV1231611900, deschis la BRD Groupe Societe Generale Sucursala Giurgiu.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!