Actualitate

Asociația Inner Wheel Danubius Giurgiu: "Cina in familie", un eveniment reusit!

Saptamana a debutat cu un eveniment de exceptie, ce a fost organizat de  Asociația Inner Wheel Danubius Giurgiu, gazduit de Casa cu flori. Ne referim aici la evenimentul de strangere de fonduri „Cina in familie”, ce a reunit peste 150 de persoane.
Membrii Asociatiei Inner Wheel Danubius Giurgiu si invitatii lor au luat cina in familie, luni seara, asa cum se intampla de fapt in familii in preajma sarbatorilor de iarna.  Doamnele de la Inner Wheel au servit la masa preparatele pregatite special pentru eveniment si astfel au strans bani pentru activitatea ce se va desfasura in zilele urmatoare.

„Mulțumim tuturor celor  care,  prin generozitatea lor,  fac posibilă realizarea proiectelor noastre an de an. Ne propunem de fiecare data sa venim in sprijinul comunitatii si sa incercam sa aducem o schimbare. Fondurile adunate in aceasta seara vor merge catre copiii care freventeaza cursurile de pictura de la Biserica Sfintii Martiri Brancoveni. Pe langa materialele necesare,  le vom oferi copiilor darurile mult asteptate de Mos Craciun”, a declarat Maria Ghita, presedinte Asociația Inner Wheel Danubius Giurgiu.
Prin urmare, fondurile adunate la „cina in familie” vor aduce bucurie copiilor care merg la cursurile ATELIERULUI DE PICTURĂ SFINȚII MARTIRI BRÂNCOVENI,  activitate initiata de preotul Bogdan Mihaescu la Biserica „Sfintii Martiri Brancoveni” din cartierul Tineretului, locul unde micii artiști, îndrumați de doamna prof. Petra Șerbănescu, cu emoție și cu dragoste de frumos fac primii pași în ale picturii.
Trebuie subliniat faptul ca, in 2018, Asociația Inner Wheel Danubius Giurgiu a desfasurat si alte activitati cu impact in comunitate:

  • Sponsorizare pentru organizarea concursului și premierea  elevilor la  „Concursul interjudețean de matematică și fizică L. PANAITOPOL, ediția a VIII-a;
  • TEATRU PENTRU TOȚI – spectacol pentru pensionari;
  • Clubul Inner Wheel  Danubius Giurgiu   a organizat in data de 16 martie 2018, BALUL PRIMĂVERII.   Evenimentul  a fost un bal caritabil și  a avut  drept scop   strângerea de fonduri  necesare pentru a achiziționa   echipamente in cadrul    Secției  de Pediatrie  din Spitalul Județean  de Urgență Giurgiu.  Echipamentele  medicale sunt : 1) Monitor Philips Efficia CM 100; 2)  ECG Biocare IE 6 canale. 3)  Aspirator secretii nazale  –     donatie persoana fizica.  In  12 noiembrie 2018 a avut loc recepția echipamentelor achiziționate de Clubul Inner Wheel Danubius Giurgiu, echipamente care vin în beneficiul pacienților și care vor face mai ușoară munca cadrelor medicale din Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Giurgiu.
  •        De Ziua Internațională a Caritatii( 4 septembrie), Clubul Inner Wheel Giurgiu a dăruit pachete pentru începutul anului școlar către 37 de copii din județul nostru. Copiii au fost identificati de membrele  Inner Wheel, dupa criterii sociale; copii din familii cu posibilitati financiare reduse, din familii cu multi copii sau monoparentale. Pe langa aceste ghiozdane echipate diferit pentru fiecare clasa in parte, Clubul Inner Wheel a oferit fiecarui copil si cate un card cadou in valoare de 50 de lei
  • Vernisajul Expozitiei „Transparente”la Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” a doamnei Elena Cioclu in 14 septembrie 2018 a fost un prilej pentru Clubul Inner Wheel Danubius Giurgiu de a se pune in slujba frumosului si excelentei in arta. In sustinerea acestui proiect ne-au fost alaturi colegele din Inner Wheel Elite Bucuresti.
  • 21 noiembrie –  vizita la Centrul pentru persoane varstnice Mironesti, unde s-au oferit  200 pachete( hrana calda, dulciuri, sucuri si materiale pentru igiena personala.

 
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!