Sport

Astra Giurgiu a trecut primul joc oficial din 2013: 2-0 cu Viitorul Constanţa

Sub privirile lui Gică Hagi, prezent pe arena “Marin Anastasovici” puştii de la Viitorul Constanţa n-au reuşit să impresioneze. În mediocritate s-a zbătut şi Nicolae Dică care a fost anihilat de mijlocaşii defensivi ai Astrei.

Spectacolul din sectorul galeriei giurgiuvene s-a transpus parţial în teren, acolo unde cele două combatante au arătat că vin după o pauză competiţională.

Constantin Budescu a deschis scorul în minutul 29 după o cursă pe partea dreaptă a lui Junior Morais, brazilianul reuşind o centrare care a fost reluată simplu.

Actul secund a fost unul mai echilibrat, însă tot giurgiuvenii au marcat. În minutul 70, nigerianul Kehinde Fatai i-a întors pe toate feţele pe tinerii fundaşi centrali ai Viitorului şi l-a învins pe Buzbuchi  cu un şut din interiorul careului.

Antrenorul Astrei, Valentin Sinescu s-a agitat pe întreaga durată a jocului, recunoscând că s-a temut de puştii Viitorului.

În urma acestei victorii, giurgiuvenii se menţin pe locul secund în clasamentul Ligii I, acumulând 40 de puncte după 20 de etape. Următorul joc al Astrei va avea loc pe 4 martie, în deplasare, contra nou-promovatei CS Turnu Severin.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!