Politic

Atât la Primăria Giurgiu cât şi la Consiliul judeţean, PSD va sprijini candidaţii Partidului Naţional Liberal

Revenit de curând la conducerea Organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a organizat la începutul acestei luni o conferinţă de presă, prilej cu care reprezentanţii media locală au luat cunoştinţă despre proiectele acestuia pe viitor. După numirea sa din decembrie 2011, de către Biroul Politic Naţional al PSD, în funcţia de preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat că a găsit aici foarte mulţi colegi alături de care va încerca să reconstruiască din temelii organizaţia. Pentru acest deziderat s-a mobilizat chiar din primele zile.

O atenţie deosebită a acordat-o mai întâi reactivării vechilor cadre dar şi atragerii tinerilor competenţi, care să vină cu proiecte inovatoare şi un suflu nou în politică pentru a prelua frâiele administraţiei publice judeţene.

Şi pentru că se consideră un om care priveşte doar în viitor, Niculae Bădălău nu a vorbit prea multe despre trecutul său politic, dar a ţinut, totuşi, să sublinieze incompatibilitatea dintre el şi Mircea Geană, motiv pentru care, la un moment dat, şi-a şi dat demisia din partid. “La prezidenţiale eu l-am votat pe Oprescu. Eram convins că Traian Băsescu este un dezastru pentru România, dar nici Mircea Geoană nu era o soluţie”, a motivat acesta.

Recunoscând că, uneori, din exces de zel, a tulburat cumva apele în viaţa politică locală, odată cu vârsta, a dobândit înţelepciunea necesară de a da cezarului ce e al cezarului. “Dacă de patru mandate populaţia municipiului l-a creditat cu încredere pe preşedintele PNL, domnul Lucian Iliescu, nu pot eu, un singur politician, să mă opun voinţei acesteia. Înseamnă că domnul Lucian Iliescu a dovedit că merită această încredere şi, din câte cunosc, nu i-a dezamăgit niciodată pe giurgiuveni. Iar noi, PSD-ul, aflaţi la această oră într-o alianţă sudată pentru interesul cetăţenilor, îl vom sprijini în continuare, astfel încât primarul de Giurgiu să-şi poată continua pe mai departe toate proiectele aflate în derulare”, a mai spus Bădălău.

Funcţionarea PSD alături de PNL în cadrul Uniunii Social Liberale reprezintă pentru Niculae Bădălău o uniune politică salvatoare pentru România, iar pentru ca partidul său să redevină la fel de popular ca pe vremea  lui Adrian Năstase, acesta  lucrează intens la formarea unei echipe alături de care să organizeze conferinţa judeţeană, for în cadrul căruia se vor stabili noile funcţii în PSD Giurgiu.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!