Actualitate La zi

Au crezut că trec prin vamă cu BMW-ul furat, dar i-au oprit poliţiştii de frontieră

UntitledUn belgian, în vârstă de 40 de ani, este cercetat pentru tăinuire la furt, după ce a fost prins, la Vama Giurgiu, cu o maşină de lux ce figura ca fiind căutată pentru confiscare în Belgia.
Cei de la Poliţia de Frontieră Giurgiu anunţă, printr-un comunicat, că luni, 2 decembrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice cetăţeanul italian Gaetano A., în vârstă de 62 ani, la volanul unui autocamion marca Mercedes-Benz, însoţit de cetăţeanul belgian Zorlu V., în vârstă de 40 ani. În autocamion se afla un autoturism marca BMW 635D.
„Procedând la verificarea autoturismului în bazele de date specifice, lucrătorii noştri au stabilit că acesta figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta emisa de autorităţile din Belgia. În cadrul primelor cercetări, cetăţeanul belgian Zorlu V., declară că a cumpărat maşina anul acesta, de la o firmă de leasing din Belgia, plătind suma de 16.848 euro”, este precizat în comunicat.
Belgianul s-a ales cu dosar penal pentru tăinuire la furt, iar mijlocul de transport, în valoare de 75.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul I.T.P.F. Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.
 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!