Actualitate La zi

Austriecii ne urbanizează Capitala

auditiepian094m14,1 milioane euro investite în cartierul bucureştean Titan în ultimele 12 luni. Acesta este capitalul investit de către dezvoltatorul imobiliar Adama, dezvoltator deţinut integral de fondul de ivestiţii austriac Immofinanz.
Cele peste paisprezece milioane de euro au generat 210 apartamente, încheierea lucrărilor de construcţie şi livrarea cheilor fiind anunţate zilele acestea în cadrul celei de-a doua faze de dezvoltare a proiectului rezidenţial Edenia Titan.
Finalizarea Edenia Titan 2 se adaugă celor 84 de unităţi recent livrate în cea de-a doua etape de dezvoltare Evocasa Optima, portofoliul de locuinţe construite de Adama în cartierul bucureştean ajungând acum la peste 950.
Cea de-a doua etapă de construcţie din Edenia Titan este compusă dintr-o clădire de 11 etaje şi 126 apartamente de 2, 3 şi 4 camere, investiţia doar pentru această fază a proiectului ajungând la 8,7 milioane euro. Lucrările au fost demarate în octombrie 2012 şi au fost finalizate în această toamnă.
Apartamentele din Edenia Titan 2 au preţuri de pornire de la 54.286 euro pentru o garsonieră, 62.381 euro pentru un apartament cu două camere şi 95.968 euro pentru o unitate cu 3 camere, preţuri la care se adaugă TVA.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!