La zi

Autotren răsturnat pe DN5

Ninsoarea abundentă de marţi noapte nu avea cum să rămână fără urmări laGiurgiu. Un autotren înmatriculat în Turcia, încărcat cu şase maşini, a derapat la ieşirea din localitatea Daia, răsturnându-se într-un şanţ de la marginea şoselei. De frica hoţilor, doi colegi ai şoferilor au stat de pază lângă locul producerii accidentului. Accidentul s-a produs în jurul orei 23.00 la zece kilometri deGiurgiuşi aproximativ 15 de frontiera cuBulgaria.

Autotrenul transporta şase autoturisme marca Dacia Logan care erau achiziţionate, cel mai probabil din Argeş.

Ninsoarea abundentă şi carosabilul alunecos i-au jucat feste şoferului turc, acesta trezindu-se într-un şanţ de pe marginea şoselei, imediat după sensul giratoriu aflat la ieşirea din localitatea Daia.

În afară de sperietură şi de problemele la autotren, şoferul s-a văzut şi cu marfa avariată, patru dintre Dacii răsturnându-se pe câmp, una stând gata să cadă de la înalţime, iar a şasea aproape strivită de partea superioară a trailerului.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferii aflaţi în trafic în această perioadă să fie echipaţi corespunzător cu lanţuri şi cauciucuri de iarnă, să păstreze o distanţă corespunzătoare între autovehicule şi să nu apese pedala de acceleraţie.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!