Actualitate Comunicate La zi Politic

Adrian Anghelescu şi Toma Petcu sunt cele mai bune alternative pentru Primărie şi Consiliul Judeţean.

Toma Petcu, camdidat PNL Giurgiu, la Consiliul judetean: „Astăzi, în calitate de candidat al Partidului Național Liberal pentru președinția Consiliului Județean, alături de Adrian Anghelescu, primar în funcție și candidat pentru un nou mandat, am susținut prima conferință de presă din campania electorală pentru alegerile locale din 9 iunie. Întâlnirea cu jurnaliștii, aproape în totalitatea lor prezenți, a subliniat o dată în plus rolul esențial pe care media îl joacă în dialogul democratic și în informarea corectă a cetățenilor.

Conferința de presă a oferit oportunitatea de a prezenta un bilanțul mandatelor noastre, punând accent pe dezvoltarea municipiului sub administrația lui Adrian Anghelescu și pe progresele în domeniile transporturilor și infrastructurii, domenii vitale pentru dezvoltarea regiunii noastre.

Pe lângă realizările noastre, am abordat și necesitatea unei campanii electorale fundamentate pe respect, integritate și transparență. Am făcut apel către toți competitorii politici să se angajeze într-o luptă electorală curată, concentrată exclusiv pe programe și proiecte concrete pentru dezvoltarea județului Giurgiu, evitând atacurile nefondate și defăimările care nu fac decât să erodeze încrederea oamenilor în procesul democratic.

Acest dialog deschis cu presa și apelul la o campanie electorală onorabilă reflectă angajamentul nostru ferm pentru o guvernare responsabilă, care pune întotdeauna interesele cetățenilor pe primul plan.

Doresc să reafirm angajamentul nostru de a continua aceste eforturi și să invit pe toți locuitorii județului Giurgiu să participe activ la acest proces electoral. Împreună, avem oportunitatea nu doar de a alege, ci de a modela viitorul județului nostru. Vă îndemn să vă informați, să evaluați planurile și promisiunile noastre și să luați decizii bazate pe fapte și pe viziunea de dezvoltare pe care o propunem. Împreună, putem construi un Giurgiu mai prosper și mai sigur, un loc unde fiecare cetățean să se simtă valorizat”.

Comandat de PNL Giurgiu, realizat de SC ROMPROD SRL – Informatia de Giurgiu, CMF 21240015

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!