Actualitate Comunicate La zi Politic

Adrian Anghelescu, candidatul PNL pentru al doilea mandat la Primăria Giurgiu a susţinut astăzi o conferinţă de presă

Alături de senatorul Toma Petcu, candidatul PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Giurgiu, primarul municipiului Giurgiu Adrian Anghelescu a susţinut, astăzi 23 mai, la sediul PNL, o conferinţă de presă, în cadrul căreia a făcut o scurtă retrospectivă a mandatului, dezminţind totodată, toate speculaţiile de propagandă lansate de către contracandidaţi:

„Atunci când am găsit datorii de peste 24 milioane lei, am solicitat ajutorul domnului Ludovic Orban şi i-am spus că vom avea o problemă de blocaj. Groapa de gunoi nu ne mai primea, agentul de salubritate nu mai era plătit de aproape 8 luni şi nici precedenţii agenţi de salubritate nu mai erau plătiţi de peste 3 ani. Domnul Ludovic Orban a înţeles situaţia şi ne-a acordat peste 7 milioane lei ca să nu intrăm în criza deşeurilor. Ulterior, am aflat că nu au fost plătiţi nici însoţitorii persoanelor cu handicap. Imediat, m-am îndreptat din nou spre ajutor guvernamental şi să restabilim ceea ce ceruseră mulţi alţi primari înaintea mea, şi anume cotele alocate de Guvern să se majoreze de la 60% la 90%, pentru că primăria nu putea suporta aceste cheltuieli de 40%. Bineînţeles că, apoi au urmat sentinţele unor constructori lăsaţi neplătiţi de la Portul Trimodal, iar giurgiuvenii au plătit daune, penalităţi şi cheltuieli de judecată.

Am fost acuzat că, pe Anghel Saligny, un program guvernamental foarte important, în cadrul căruia municipiul Giurgiu  are disponibili 33 milioane lei pentru 28 de străzi şi străduţe, de faptul că am preluat de la vechea administraţie toate studiile deja realizate. NU ERA FĂCUT ABSOLUT NIMIC, pentru că în primul rând nu aveau fondurile necesare, iar eu am aşteptat şi am făcut toată documentaţia pentru acest program, pentru că primăria nu era capabilă să susţină asemenea chletuieli, mai ales într-un mandat ca al meu, cu creşteri de preţuri la toate bunurile şi serviciile, cu criza energetică, cu criza refugiaţilor.

(…) Atâtea minciuni care apar, se spun numai în campania electorală sau în timpul unui război.„

Adrian Anghelescu a mai vorbit şi despre lucrările realizate din fonduri europene,  pentru care a semnat contractele de finanţare, le-a implementat şi finalizat. A amintit despre Cetatea lui Mircea cel Bătrân, care acum este un loc de promenadă pentru giurgiuveni şi despre proiectele de infrastructură cuprinse în cele trei coridoare de mobilitate urbană.

Nu în ultimul rând, Adrian Anghelescu a mai abordat şi cel mai fierbinte subiect din ultima perioadă, cel al construirii incineratorului. A explicat tot ceea ce a făcut până în prezent pentru stoparea construcţiei, dând asigurări că nu va semna niciodată autorizaţia de construcţie şi mai mult decât atât, că are în plan organizarea unui referendum pe această temă, odată cu alegerile parlamentare din această toamnă.

Adrian Anghelescu şi Toma Petcu sunt cele mai bune alternative pentru Primărie şi Consiliul Judeţean.

Pe 9 iunie, giurgiuvenii votează echipa PNL.

Pe 9 iunie, giurgiuvenii votează Adrian Anghelescu – pentru continuitate, corectitudine, stabilitate, dezvoltare și transparență

Comandat de PNL Giurgiu, realizat de SC Romprod SRL – Informatia de Giurgiu, CMF 21240015

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!