Actualitate

Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, descoperit la P.T.F. Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un cetăţean român care transporta, pe o platformă, un autoturism marca Audi A6,  în valoare de 61.100 de lei, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

În data de 08.01.2020, în jurul orei 08.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 57 de ani, la volanul unui autovehicul cu platformă pe care transporta un autoturism marca Audi A6, an de fabricaţie 2012.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul de pe platformă figurează ca fiind  bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în data de 07.12.2019.

Cu privire la cele constatate, cetăţeanul român a declarat că transporta autoturismul la solicitarea unui prieten și nu avea cunoștință despre faptul că acesta se află în atenția autorităților.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de „tăinuire”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270, alin.1, C.P., iar autoturismul în valoare de 61.100 lei a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Giurgiu, până la finalizarea cercetărilor.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!