Actualitate

Balul Rotary Club Danubius Giurgiu – o ediție de succes

  • Vineri seara, Clubul Rotary Club Danubius Giurgiu a organizat deja tradiţionalul bal anual 
  • Ediţia din acest an a Balului Rotary Club Danubius Giurgiu a fost un succes
  • A fot premiată excelenţa 
  • Rotarienii s-au simtit bine, dar au şi strâns bani pentru dotări noi la Centrul de transfuzie sanguină Giurgiu

Succes la balul Rotary Giurgiu! Evenimentul de marcă al anului, Balul Rotary, ediția cu numărul XI, s-a desfășurat într-o atmosferă festivă, invitații și participanții la acest eveniment au susținut, prin donații generoase, proiectul Rotary avut în vedere la această ediție.

Vineri seara, Clubul Rotary Club Danubius Giurgiu a organizat deja tradiţionalul bal anual, unde rotarienii giurgiuveni și invitatii lor – oameni de afaceri și personalităţi publice locale, printre care și prefectul Adriana Puțaru – s-au simțit bine, dar au şi strâns bani pentru a dezvolta proiecte în beneficiul comunității locale. Se știe că, de-a lungul anilor, proiectele derulate au fost un succes, fie că vorbim de acțiuni prin care se susține excelența, fie ca vorbim de proiecte sociale sau umanitare.
Anul acesta, fondurile adunate la bal vor merge către Centrul de transfuzie sanguina Giurgiu, un loc important pentru giurgiuveni, care are nevoie de anumite dotări necesare pentru bina funcționare, după cum spunea și dr. Georgeta Costanda, directorul unității, care a ținut să facă un apel de suflet la giurgiuveni să vină la centru și să doneze sânge.
Tot în cadrul balului au fost premiați și doi dintre tinerii giurgiuveni care au obținut rezultate excepționale la olimpiadele școlare.
Ediţia din acest an a Balului Rotary Club Danubius Giurgiu a fost un succes, la eveniment participând în jur de două sute de persoane. Aceștia au licitat pentru mai multe obiecte de artă, au participat la o tombolă cu premii, iar scopul principal al acţiunii a fost atins.
Atmosfera a fost întreținută în timpul balului de către indrăgita interpretă Monica Anghel, care a ținut să fie prezentă la bal pentru a susține un recital de zile mari și sa se implice alături de cele trei adolescente la strângerea de fonduri, lucru care s-a și întâmplat. De asemenea, au susținut un program artistic și formația Enjoi Band. In deschidere a incantat auditoriul si Maria Popa, giurgiuveanca noastra cu care ne mandrim, eleva in clasa a IX-a la Colegiul National Ion Maiorescu din Giurgiu.
Organizatorii s-au declarat mulţumiţi de generozitatea participantilor. „Sunt convinsă că în urma acesui bal şi a sprijinului primit din sponsorizări vom reuşi să ne atingem obiectivul propus. Am dorit, dorim şi vom dori în continuare să contribuim activ, prin intermediul frumosului şi al artei, la procesul de transformare a societăţii, la educarea morală a copiilor noştri, la redarea valorilor trecute, a acestui prezent şi a viitorului, pe care ni-l dorim mai bun. Am încercat să identificăm dorinţe şi încercăm să contribuim la realizarea unor obiective importante pentru comunitate” a declarat Ramona Iordache, presedinte Rotary Club Danubius Giurgiu.
Pentru reușita evenimentului, echipa si membrii clubului merita felicitările noastre. Trebuie menționat ca, de la preluarea mandatului de presedinte, Ramona Iordache , sprijinita de colegii săi a reușit ca Rotary Club Danubius Giurgiu să fie o prezență cât mai activă prin implicarea în proiecte care susțin excelența, un mediu sănătos sau altele umanitare, despre care vom vorbi într-un articol viitor.

M.M.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!