Actualitate Politic

Băsescu contraatacă

media-142652671867575500După ce a ajuns în vizorul procurorilor pentru că senatoarea PSD Gabriela Firea l-a acuzat de şantaj şi ameninţare, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, începe să-şi arate colţii. În cel mai pur stil dâmboviţean, în care Ba pe-a mă-tii! e cap de afiş, Băsescu nu demolează acuzele lui Firea şi nici nu oferă argumente în favoarea sa procurorilor DNA.
Fostul chiriaş de la Cotroceni, pur şi simplu, trebăluieşte prin rufele murdare ale soţiei primarului de la Voluntari, Florentin Pandele.
Ex preşedintele publică, astfel, pe pagina sa de Facebook, documente cu care o incriminează pe Firea, susţinând că primarul Pandele a luat bani de la fostul şef al senatoarei, Dan Voiculescu, bani pe care nu i-ar mai fi dat înapoi.
”Contract de împrumut între Crescent, firmă a fostei securităţi, şi SC Media Casa Press SRL, firmă a fostului turnător Felix, firmă administrată de Gabriela Firea. Sunt convins că doamna senator ne poate spune când s-a rambursat împrumutul…”, clamează, evident ironic, Traian Băsescu.   

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!