Actualitate

Băsescu nu cunoaşte istoria României!

Confuzia de proporţii între Mareşalul Ion Antonescu şi Regele Mihai exprimată recent de Traian Băsescu pe toate canalele media naţionale a fost preluată şi de presa internaţională şi catalogată ca atare. Gafa preşedintelui României, generată de incultură şi necunoaşterea istoriei ţării, este de natură să prejudicieze imaginea şi popularitatea Casei Regale, apreciate de toată lumea şi reabilitată după ‘89, în 1997, ţara noastră reactivându-i Regelui Mihai cetăţenia română.

Acuzarea Majestăţii Sale Regele de instaurarea holocaustului în România, dar şi de abdicarea prin trădare şi slugărnicie la ruşi sunt momente cu care istoria îl contrazice fragrant pe Traian Băsescu după ce a făcut-o singur cu câţiva ani în urmă.

În 1996, când a prezentat raportul de condamnare a comunismului, la care a fost ivitat şi Regele Mihai, însuşi Traian Băsescu a menţionat în conţinutul lucrărilor că regele a fost silit să abdice.

De ce şi-a schimbat Traian Băsescu poziţia în timp? Pentru că vede în orice plus de imagine o ameninţare directă la persoana sa şi a credibilităţii lui în rândul cetăţenilor. Şi atunci trece la atacuri perverse, jigneşte şi discreditează orice contracandidat politic, începând cu reprezentanţii USL şi terminând cu poporul român, prin sacrificiile căruia gustă astăzi din cupa puterii, o putere deplină, asumată prin fraudă şi minciună.

Ajuns în cea mai înaltă poziţie în stat, actualul preşedinte practică astăzi o politică totalitară şi periculoasă ceea ce-i permite să se autocalifice drept Zeus pentru România, îndrăznind să negocieze în nume propriu cu maghiarii soarta ţării, lucru inadmisibil ce impune din partea poporului român o urgentă luare de atitudine şi confiscarea puterii prost abordată de către Traian Băsescu.

 

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!