Politic

Beianu reiterează importanţa alegerilor parlamentare

Ultima conferinţă de presă a PSD Giurgiu, de vineri, 28 septembrie, l-a avut în prim plan pe proaspătul membru al acestei formaţiuni politice, preşedintele Consiliului Judeţean 2008-2012, Dumitru Beianu.

Acesta a declarat din capul locului că resimte foarte încurajator ceea ce se întâmplă în PSD-ul local, cu toate alegerile structurilor statutare ale partidului, şi are obligaţia să reitereze ce s-a spus şi se va mai spune apăsat în această perioadă. Respectiv importanţa alegerilor parlamentare din 9 decembrie. ”Important este ca USL-ul să acumuleze minimum 50% din voturi în, poate, cel mai aprins scrutin electoral de după Revoluţie, scrutin de care depinde mai mult ca oricând viitorul nostru, al tuturor. Ultimul sondaj naţional a relevat un procent de 58% în dreptul USL, dacă alegerile ar fi organizate duminica viitoare.”, a declarat Dumitru Beianu.

Acesta a adăugat că mai sunt multe de făcut, de pus la punct, şi trebuie să existe o atenţie sporită faţă de ”adversari văzuţi şi nevăzuţi, dispuşi să minimalizeze eforturile guvernului Ponta sau să facă uitate numeroasele greşeli ale guvernărilor PDL anterioare.” Iar pentru ca lucrurile să fie cât se poate de vizibile, de tranşant exemplificate, Dumitru Beianu a amintit de situaţia Colegiului Maiorescu. Fostul secretar de stat PDL Marin Anton, originar din satul Zorile, comuna Grădinari, a promis 18 miliarde Colegiului şi nu s-a întâmplat nimic, Ecaterina Andronescu, ministru în guvernarea actuală, nu a promis nimic dar a furnizat 29 de miliarde.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!