Actualitate

Cadouri pascale pentru familii nevoiaşe

Învierea Domnului este una dintre cele mai importante si mai frumoase sărbători ale creştinătăţii. Ea are darul de a aduce familia împreuna cât şi o mulţime de obiceiuri tradiționale. Familiile se reunesc, se așează la masa bogată, ciocnesc ouă roșii, servesc bucate gustoase. Însă, din păcate, tot mai mulţi dintre noi uită că Paştele este sărbătoarea Luminii şi Speranţei, în special pentru cei maai putin norocosi. 

An de an, am reușit, să ne adunăm forțele și împreună cu oameni de bine am reusit să devenim mai buni, să construim ocazii frumoase, pentru cei care sau născut într-o lume, pe care mulți nu o cunosc încă.

“Este o inițiativă care să devine tradiție și cu ajutorul Asociatiei Prietenii de langa Tine reusim să ajungem la cât mai multe familii nevoiașe. Noi toti avem posibilitatea să aducem alinare celor care suferă, familiilor care se confruntă zi de zi cu sărăcia şi care au un orizont de posibilităţi extrem de redus”, a declarat Ileana Paraschiv – Body Club Casanova.

“Pastele este o sărbătoare a luminii si bunei vointe, perioada in care incercăm să fim mai buni si mai darnici cu cei care au nevoie de sprijinul nostru”, Daniel Modoran, instructor Body Club Casanova.

Iata cum solidaritatea unui gest mic poate hrăni sufletul şi trupul celor nevoiaşi, oferindu-le posibilitatea să se bucure în rând cu toţii de Sfintele Sărbători de Paşti.

Mulțumim din suflet celor ce ne-au sprijinit.  Avem nevoie de ajutorul tuturor celor care pot sustine actiunile noastre.

Mariana Mitroi, Asociatia Prietenii de langa Tine

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!