Social

Câinii vagabonzi terorizează orașul

maidanezi_17363200

În timp ce autoritățile organizează tot felul de întâlniri cu ONG-uri iubitoare de animale și fac planuri peste planuri, giurgiuvenii sunt terorizați de haitele de câini ce pot fi întâlnite la tot pasul, prin toate cartierele orașului.

Au ajuns să meargă cu teamă la containerele de gunoi, înconjurate, peste tot, de haite de câini vagabonzi. Se tem, de multe ori, să iasă pe stradă la căderea serii, tot din cauza atacurilor tot mai violente ale acelorași câini vagabonzi.

În timp ce administrația locală se întâlnește, protocolar, cu tot felul de ONG-uri care ”se bat cu cărămdida în piept” că ”vor face și vor drege” pentru câinii comunitari din Giurgiu, giurgiuvenii sunt exasperați de problema cîinilor vagabonzi, care au pus stăpânire pe toate cartierele orașului.

Nici iubitorii de animale nu au o părere prea bună despre câinii de pe străzi, declarându-se convinși că singura soluție de a scăpa de această problemă este strângerea câinilor de pe străzi și sterilizarea acestora, fără ca animalele să fie omorâte.

Toată lumea se plânge  de haitele de câini, însă parcă cel mai mult se plâng giurgiuvenii care locuiesc în centrul orașului. Și au și motiv, pentru că acolo locuiește și deja celebra Simona, mare iubitoare de animele, care hrănește toți câinii vagabonzi din zonă, astfel că haitele de aici se măresc pe zi ce trece.

Ce spun giurgiuvenii întâlniți pe stradă despre acest subiect, puteți afla urmărind jurnalul de știri Valahia TV, marți, de la ora 19 sau accesând siteul www.valahiatv.ro.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!