Politic

Candidează şi Meleşcanu

melescanu

Teodor Meleşcanu a demisionat din fruntea Serviciului de Informaţii (SIE) şi a ales să intre în competiţia pentru Cotroceni. Orecum surprinzător, dar jocurile sunt, pe cât de încâlcite, pe atât de previzibile în această perioadă preelectorală. Meleşcanu urmează să bifeze niscaiva voturi în (de)favoarea cuiva. În a cui, cu specificitate? Nu ştim, bănuim doar…

Partidul Dreptăţii Sociale (PDS) a anunţat Biroul Electoral Central că depune marţi dimineaţă, 23 septembrie, candidatura luiTeodor Meleşcanu pentru alegerile prezidenţiale.

Conform unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, candidatura lui Meleşcanu a fost confirmată (implicit) prin scrisoarea trimisă de către şeful statului către preşedintele Senatului, Băsescu anunţându-l pe Tăriceanu că a luat act de demisia fostului, de acum, şef al SIE.

Teodor Meleşcanu s-a născut pe 10 martie 1941 în localitatea Brad, judeţul Hunedoara, şi a îndeplinit funcţia de ministru de externe în Guvernul Văcăroiu (1992-1996) şi pe cea de ministru al Apărării Naţionale în Guvernul Tăriceanu (aprilie 2007 – decembrie 2008). A fost senator de Prahova pe listele PNL iar pe 27 februarie 2012, Traian Băsescu l-a desemnat director al Serviciului de Informaţii Externe.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!