Actualitate

CAPTURĂ RECORD A POLIȚIȘTILOR GIURGIUVENI! PERMIS SUSPENDAT ȘI AMENDĂ PENTRU O GOANĂ NEBUNĂ PE ȘOSEA

Șoferii care pun în pericol circulația rutieră, depășind limita de viteza sau cei angajându-se în depășiri neregulamentare – în atenția polițiștilor din Giurgiu.
Într-o singură zi au fost reținute 49 de premise de  conducere, dintre care 24 de permise pentru viteză excesivă.
Sâmbătă, 19 mai a.c., polițiștii giurgiuveni s-au aflat la datorie si au desfășurat activității în trafic pentru creșterea gradului de disciplină rutieră a participanților la traficul rutier și diminuarea riscului rutier.
Indisciplina participanților la traficul rutier a condus la aplicarea a 250 de sancțiuni contravenționale, pentru abateri la normele rutiere în valoare de 117.330 de lei dintre care pentru depășirea limitei de viteză 38 de sancțiuni contravenționale.
De asemenea au fost reținute în vederea suspendării 49 de permise de conducere dar și 8 certificate de înmatriculare retrase.
O tânără a fost depistată în trafic, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Național 5, pe sensul de mers București – Giurgiu, cu o viteză de 205 Km/h, depășind viteza legală cu  peste 100 Km/h, admisă pe acel sector de drum.
Conform legislației în vigoare, aceasta a fost sancționata contravențional cu amendă în valoare de 1305 de lei.
Totodată, polițiștii i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!