Actualitate

NOAPTEA MUZEELOR, PETRECUTĂ ÎN SIGURANŢĂ

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au asigurat de „Noaptea Albă a Muzeelor” măsuri specifice pentru prevenirea oricăror evenimente, care ar fi putut să afecteze desfășurarea în condiții de liniște a evenimentului cultural.
Noaptea trecută, Muzeul Judetean „Teohari Antonescu” din municipiul Giurgiu, cu ocazia celei de-a XIII-a ediții a manifestării intitulate „Noaptea Albă a Muzeelor”, și-a deschis porțile pentru vizitatori, aliniindu-se, astfel, celor peste 3.000 de muzee din Europa.
Întrucât s-a așteptat participarea unui număr mare de vizitatori la muzeu și la evenimentele organizate cu prilejul acestei manifestări, politistii giurgiuveni au fost prezenți în stradă, suplimentar fată de dispozitivul obisnuit, pentru a asigura un climat corespunzător de ordine și siguranță publică și pentru a avea o reacție fermă și o intervenție rapidă la solicitările cetățenilor.
De asemenea, pe parcursul evenimentului, polițiștii giurgiuveni au fost alături de organizatori, în incinta muzeului, pentru promovarea patrimoniului cultural și dezvoltarea conștiinței copiilor de a duce mai departe zestrea culturală.
Prin măsurile dispuse și prin prezența efectivă în teren a forțelor de ordine publică, la „Noaptea muzeelor” nu s-au înregistrat evenimente deosebite.

Print Friendly, PDF & Email

Știri asemănătoare

Lasă un comentariu

*Folosind acest formular ești de acord cu politica noastră de confidențialitate!